Skip to content

Ako to chodí na školení TotalEnergies: technologické novinky, tipy aj zábava

V TotalEnergies nám nejde iba o predaj olejov. Dôležité je pre nás aj ich správne využívanie a rozvoj odvetvia. Preto usporadúvame odborné školenia pre distribútorov a zákazníkov po celom Slovensku. Čo účastníkov najviac zaujíma a čo sa dozvedia?

  

TotalEnergies, školenie, seminár, technické školenie, technický seminár, školiteľ, technická podpora, mazivá, oleje, motorový olej, plynové motory, trendy v energetike, distribútori, distribútor, prémiové produkty, Connected oil, online diagnostika motorového oleja

Na stretnutí s našimi strategickými partnermi poskytujeme technickú podporu a objasňujeme otázky, ktoré sa týkajú predaja aj správneho využívania olejov a mazív. 

 

Technické školenia pre našich distribútorov automobilových olejov a distribútorov priemyselných olejov organizujeme raz ročne. Produktové a technické novinky priebežne predstavujeme aj našim priamym zákazníkom, potenciálnym zákazníkom a odbornej verejnosti na konferenciách, o ktorých sme písali nedávno.

Medzi návštevníkmi školení od TotalEnergies najčastejšie vídame nielen údržbárov a manažérov údržby, ale aj nákupcov, obchodníkov, pracovníkov z oblastí HSEQ, ekológie, energetiky alebo aj riaditeľov výroby a údržby.

Znalosťami dokážeme obohatiť tak skúsenejších pracovníkov a vedúcich tímov, ako aj začiatočníkov, ktorým uľahčujeme orientáciu v neustále sa rozvíjajúcom odbore tribotechniky a tribodiagnostiky.

 

Čo účastníkov najviac zaujíma?

Našimi vzdelávacími programami prešlo za posledné roky viac stovák účastníkov, ktorí vďaka nim zlepšujú spôsoby použitia priemyselných aj automobilových mazív.

Pracovníci z výrobných podnikov prichádzajú s potrebou znížiť celkové náklady na údržbu pomocou vhodne zvolených produktov alebo špeciálnych olejov, mazív a kvapalín. Z tohto dôvodu sa nás často pýtajú aj to, aký typ produktov používať v konkrétnych zariadeniach a čo je potrebné zmeniť pri špecifických podmienkach. Zaujíma ich zároveň zvyšovanie komfortu pre zamestnancov v prevádzke.

Záujemcovia o automobilové oleje chcú zlepšiť svoje produktové znalosti a dozvedieť sa novinky z oblasti medzinárodných špecifikácií a továrenských noriem. Často s nimi diskutujeme na tému zažitých postupov a mýtov v oblasti mazania vozidiel a vysvetľujeme im význam rozdielnych špecifikácií motorových olejov.

Pre všetkých sú atraktívne nové digitálne aplikácie a nástroje na správny výber produktov. Oceňované sú zaujímavosti zo zákulisia výroby olejov a mazív. Dôležité sú zároveň energetické novinky na trhoch v Európskej únii.

Ďalšie témy našich školení nájdete nižšie v tomto článku.

 

Naše školenia sú zadarmo

Školenia od TotalEnergies sa konajú obvykle v prostredí našich zákazníkov, aby boli prístupné čo najväčšiemu počtu záujemcov, a sú pre nich väčšinou bezplatné. Končievajú spravidla moderovanou diskusiou/workshopom. Absolventom vybraných školení poskytujeme aj certifikát.

Najvyššiu hodnotu spoločných workshopov vidíme v poskytnutí rád a tipov, ktoré pomáhajú nastaviť dlhodobo efektívnu spoluprácu v celom reťazci: od správneho výberu oleja a maziva cez hladký nákup a dodanie produktov až po ich správne využívanie vrátane analýz a technickej podpory. Zákazníci tak môžu prevádzkovať a rozvíjať svoje podnikanie bez zbytočných odstávok a nákladov.

 

TotalEnergies, školenie, seminár, technické školenie, technický seminár, školiteľ, technická podpora, mazivá, oleje, motorový olej, plynové motory, trendy v energetike, distribútori, distribútor, prémiové produkty, Connected oil, online diagnostika motorového oleja

Hotel Ski v Novom Měste na Morave bol miestom, kde sme zorganizovali technický seminár orientovaný na prémiové produkty TotalEnergies pre našich distribútorov z Českej a Slovenskej republiky.

 

Vďaka celosvetovej pôsobnosti využívame globálne know-how skupiny TotalEnergies, obsah školení však prispôsobujeme lokálnym špecifikám trhov, na ktorých náš HUB operuje – Česku, Slovensku a Maďarsku. Školenia vedieme v češtine alebo angličtine podľa potrieb účastníkov.

Na školení sa stretnete s expertmi z nášho technického tímu, napríklad s Jakubom Gruntom, Pavlom Universalom alebo Józsefom Áronom Horváthom. Prví dvaja menovaní sú certifikovaní tribodiagnostici a majú hlboké znalosti aj praktické skúsenosti s analýzou strojov s použitím vzoriek oleja a ďalších mazív.

 

Témy školení od TotalEnergies

Automobilové oleje

  • Motorové a prevodové oleje pre osobné automobily a motocykle
  • Motorové a prevodové oleje pre nákladné vozidlá, ťažkú techniku, stavebné a poľnohospodárske stroje
  • Plastické mazivá, hydraulické oleje a ďalšie kvapaliny z výrobných radov TotalEnergies
  • Analýza olejov LubANAC
  • Základné pojmy, medzinárodné normy a špecifikácie, OEM schválenia výrobcov vozidiel
  • Problematika AdBlue a ClearNOx ako riešenie
  • Elektrifikácia a elektromobilita
  • Udržateľnosť

Priemyselné oleje

  • Hydraulické, prevodové a obehové oleje
  • Plastické mazivá
  • Potravinárske mazivá
  • Online údržba a diagnostika
  • Plynové motory
  • Kompresorové a turbínové oleje
  • Kovoobrábacie kvapaliny
  • Správne vyhľadávanie vhodných náhrad mazív
  • Kompatibilita a miešateľnosť

Ďalšie témy

  • Úvod do odboru olejov a mazív
  • Tribotechnika
  • Manažment olejov a mazív
  • Konkurencieschopnosť
  • Bezpečnosť ľudí a zariadení
  • Ohľaduplnosť k životnému prostrediu

Nechýba ani zábava

Témy našich školení sú zaujímavé a rozhodne sa pri nich nenudíme. Priamo na mieste prezentujeme vzorky olejov a kvapalín, púšťame si aj videá z praxe a využívame ďalšie interaktívne pomôcky. Oživením bývajú malé znalostné súťaže. K dispozícii je, samozrejme, aj občerstvenie.

Školenia usporadúvame na zaujímavých miestach, kde sa môžeme zísť aj vo väčšom počte a spojiť tu vzdelávanie s ďalšími zážitkami. :-)

 

TotalEnergies, školenie, seminár, technické školenie, technický seminár, školiteľ, technická podpora, mazivá, oleje, motorový olej, plynové motory, trendy v energetike, distribútori, distribútor, prémiové produkty, Connected oil, online diagnostika motorového oleja

Vo svijanskom zámku na prahu Českého raja sme vlani zorganizovali seminár venovaný trendom v energetike a plynovým motorom. Veľký záujem vzbudila online diagnostika motorového oleja v plynových motoroch a využívanie vodíka.

 

Ako školenia TotalEnergies hodnotia účastníci?

Vyberáme pár reakcií:

„Ďakujem aj za seba za naozaj perfektnú prezentáciu počas školenia. Je vidieť, že vás táto práca baví a napĺňa. Za 27 rokov práce v manažmente a predaji mazív jedno z najlepšie zvládnutých školení.“ (Vedúci predaja priemyselných a špeciálnych mazív)

„Školenie bolo suprové, ďakujem za pozvánku a následne za materiály.“ (Area manager)

„Ďakujem vám za pútavé školenie a nový pohľad do sveta TotalEnegies a mazív.“ (Diagnostik)

„Ďakujem za prezentáciu a ešte raz veľká vďaka za profesionálne školenie.“ (Technická podpora)

„Ďakujem. Bolo to fajn. Nabudúce zas.“ (Technický riaditeľ)

 

Zaujali vás naše školenia?

Chceli by ste sa zúčastniť na technickom školení od TotalEnergies alebo ho odporučiť svojim kolegom? Kontaktujte nás a vymyslíme spolu riešenie.

Tešíme sa na vás!

 

Dátum vydania: 5. 3. 2024

 

Prečítajte si tiež:

Zaregistrujte sa pre odber NEWSLETTERU!

A získajte to najzaujímavejšie zo sveta TotalEnergies

PRÁVNE UPOZORNENIE

Chcem sa prihlásiť sa na odber Newslettera a potvrdzujem, že som sa zoznámil/a so Zásadami ochrany osobných údajov. Z odberu Newslettera je možné sa kedykoľvek odhlásiť tu alebo prostredníctvom odkazu v zaslanom Newsletteri.