Skip to content

VIDEO A ROZHOVOR: Ako ClearNOx® ušetril 60 % nákladov v autodoprave Jiří Žabka – LEVEL

V dopravnej firme Jiří Žabka – LEVEL so špecializáciou na prepravu medzi Českom a Talianskom riešili problém s vysokou poruchovosťou systémov SCR. Ako im pomohol ClearNOx®, produkt TotalEnergies, ktorý maximalizuje životnosť SCR katalyzátorov? Na skúsenosti z praxe sme sa pýtali konateľa Jiřího Žabku.

<img alt="ClearNOx" src="https://total-mc25-front-pad.damdy.com/ressources/media/secured/YTo2OntzOjc6ImNvdW50cnkiO047czo0OiJkYXRlIjtOO3M6MTM6Im9yaWdpbmFsTWVkaWEiO2k6MDtzOjQ6Il9pYWEiO2k6MDtzOjI6Il9nIjtpOjE2NzE0NTg2Mjg7czozOiJfc3QiO3M6MTA6ImU2MGJiNTZlNDQiO30%3D/photo-73066-clearnox.jpg" /><br />

Medzinárodná autodopravca s tradíciou od roku 1992

Portrét konateľa Jiřího Žabku

Predstavte, prosím, svoju firmu, jej históriu a čím sa zaoberáte.
Volám sa Jiří Žabka a som konateľom spoločnosti Jiří Žabka – LEVEL. Založil ju v roku 1992 môj otec Jiří Žabka a dodnes si drží status rodinnej firmy. Špecializujeme sa na dopravu medzi Českou republikou a Talianskom. Prepravujeme zberné zásielky s paletovým, voľne loženým, chladeným a mrazeným tovarom.

 

Aké ciele a vízie má spoločnosť Jiří Žabka – LEVEL do budúcna?
Naším hlavným cieľom je spokojnosť zákazníkov aj zamestnancov a kvalitné služby. Našou víziou do budúcna je napĺňať tieto kritériá v rovnakej kvalite ako doteraz.

„ClearNOx® nám ušetril 60 % nákladov“

Prečo ste sa rozhodli vyskúšať produkt ClearNOx®? Aký problém ste potrebovali vyriešiť?
ClearNOx® sme sa rozhodli využiť kvôli veľkej poruchovosti systému SCR s AdBlue a s tým spojenými dodatočnými nákladmi a komplikáciami.

 

Ako vám ClearNOx® s týmito problémami pomohol?
ClearNOx® nám ušetril 60 % nákladov spojených s opravami na systémoch SCR, zlepšil spoľahlivosť vozidiel na cestách a tým skrátil aj čas strávený v servisoch.

 

Vodič ide tankovať ClearNOx® do pristaveného kamióna

 

Akú ste mali skúsenosť so zavádzaním do praxe?
ClearNOx® využívame približne rok a pol. Jeho zavedenie do praxe bolo veľmi jednoduché. Aktuálne ho používame v celej našej flotile 87 vozidiel rôznych značiek.

 

Čím pre vás bol ClearNOx® pri výbere zaujímavejší než ostatné možnosti?
S firmou TotalEnergies veľmi úzko spolupracujeme, ich výrobkom veríme a taktiež je to jedna z mála firiem, ktoré ponúkali riešenie už zmienených komplikácií so systémom SCR.

 

Odporučili by ste ClearNOx® na základe svojich skúseností ostatným? Ak áno, prečo?
Všetci, ktorí pracujeme v doprave, vieme, že naše autá zarábajú, keď sa kolesá točia. A práve o to sa ClearNOx® stará.

„Hľadali sme predovšetkým stabilného partnera“

Kamión firmy Jiří Žabka – LEVEL ide po ceste medzi poľami

Využívate aj nejaké ďalšie produkty TotalEnergies?
Produkty TotalEnergies využívame už približne 4 roky a sme veľmi spokojní. Aktuálne odoberáme oleje, sorbenty a ďalšie výrobky.

 

Čo vás na začiatku viedlo k tomu, že ste si vybrali práve TotalEnergies?
Hľadali sme predovšetkým stabilného partnera, ktorý nám zaručí kvalitu za priaznivé ceny. Podarilo sa a prinieslo nám to veľa výhod. Preto je naša spolupráca nadpriemerná.

 

Čo na spolupráci s TotalEnergies oceňujete?
Zatiaľ som nenarazil na produkt, ktorý by nám nevyhovoval. Celková spolupráca od objednania až po doručenie vrátane celej komunikácie a benefitov je bezkonkurenčná.

ClearNOx® – kvapalina, ktorá chráni systém SCR pred zanášaním

10 l balenie kvapaliny ClearNOx®

  • ClearNOx® chráni katalyzátory SCR pred zanášaním, ktoré vzniká najmä pri častých zastávkach alebo prevádzke v chlade a vedie k drahým odstávkam a opravám.
  • Ide o kvapalinu AdBlue, ktorá obsahuje aditíva zabraňujúce tvorbe kryštálikov kyseliny kyanúrovej na mriežkach SCR katalyzátorov.
  • ClearNOx® je vhodný pre flotily dovozcov a výrobcov ťažkých strojov, poľnohospodárskych a dopravných podnikov, stavebných a logistických firiem.

 

Zaujal vás ClearNOx® a chcete vedieť viac? Napíšte nám, ozveme sa s nezáväznou ponukou.

Pre podnikateľov a firmy máme ďalšie riešenia, ktoré šetria náklady: analýzu olejov LubAnac, kompletný rad poľnohospodárskych olejov Agri, oleje Rubia šetriace palivo alebo ponuku dobíjacích staníc pre elektromobily. Prečítajte si aj o inováciách, ktoré pripravujeme alebo už rovno ponúkame:

 

 

Datum vydání: 20. 12. 2022

Zaregistrujte sa pre odber NEWSLETTERU!

A získajte to najzaujímavejšie zo sveta TotalEnergies

PRÁVNE UPOZORNENIE

Chcem sa prihlásiť sa na odber Newslettera a potvrdzujem, že som sa zoznámil/a so Zásadami ochrany osobných údajov. Z odberu Newslettera je možné sa kedykoľvek odhlásiť tu alebo prostredníctvom odkazu v zaslanom Newsletteri.