Skip to content

Vymysleli sme šetrnejší obal, dopravu a skladovanie motorových olejov Quartz

Quartz Box nie je len nový obal. Je to spôsob, ako mechanikom zjednodušiť prácu v autoservise, znížiť náklady i dopad olejov na životné prostredie. Zároveň umožňuje odlíšiť sa od konkurencie. Ako je to možné? Čítajte ďalej.

Mechanik v autoservise uvoľňuje skrutku olejovej vane

Naše nové riešenie Quartz Box je určené pre autoservisy, autodielne, autoopravovne a garáže – jednoducho pre všetkých profesionálov, ktorí potrebujú často vymeniť a doplniť motorové oleje Quartz. Prečo s ním prichádzame na trh? A čo si od Quartz Boxu sľubujeme?

Ako mechanikom uľahčiť život

Neustále pribúdajúce nové normy a meniace sa druhy motorov so sebou prinášajú vyššie nároky na znalosti moderných mazív, olejov a kvapalín. U automobilových olejov pritom nie sú technické parametre jediným kritériom kvality.

Keď sme sa našich zákazníkov-mechanikov opýtali, čo je pre nich pri práci s mazivami dôležité, a ako by sme im dokázali uľahčiť prácu, najčastejšie odpovede zneli: jednoduché a rýchle používanie, úspora miesta, odolnosť a efektivita balenia. Preto sme začali vymýšľať riešenie šité na mieru – a s Quartz Box sme šli ešte ďalej.

Kartónová škatuľa Quartz Box

 

Udržateľnosť ako konkurenčná výhoda autoservisov

Autodielne sa každý deň zaoberajú otázkou, ako zvýšiť bezpečnosť práce a znížiť náklady pri zachovaní kvality služieb alebo ako redukovať množstvo plastov a odpadu.

Bežní vodiči, úrady pri kontrolnej činnosti, firemní klienti v tendroch alebo aj bankové spoločnosti pri poskytovaní úveru očakávajú aktívny prístup servisov k týmto témam.

„64 % vodičov berie udržateľnosť veľmi vážne a ovplyvňuje ich budúce nákupné rozhodnutie, a to nielen pri kúpe nového auta, ale aj pri výbere servisu. Zaujímavé je, že títo respondenti pochádzajú zo všetkých vekových a príjmových skupín,“ uvádza tento prieskum, ktorého sa v roku 2021 zúčastnilo 8 500 zákazníkov z USA, Číny a ôsmich európskych krajín.

Niektoré autoservisy už preto zaradili ohľaduplnosť k životnému prostrediu do svojich pracovných postupov aj nad rámec predpisov. Udržateľnosť sa tak stáva súčasťou ich podnikania a konkurenčnou výhodou pri hľadaní nových zákazníkov a pracovníkov.

Quartz Box myslí na profesionálov, prírodu i spoločnosť

Skvelou správou je, že naše nové balenie motorových olejov Quartz zodpovedá vyššie uvedeným výzvam. Quartz Box je hranatý kartón, ktorý v sebe ukrýva vrecko s kohútikom na výdaj oleja. Vie toho ale oveľa viac.

  • Po prvé, Quartz Box zjednodušuje prácu: Na policu je možné uložiť šesť kusov, vďaka čomu získate v dielni priestor navyše. Vnútorné vrecko Cheertainer® s mazivom je vysoko odolné voči pretrhnutiu. Novo navrhnutý uzáver znižuje riziko rozliatia kvapaliny, vďaka čomu sa zvyšuje bezpečnosť a čistota prevádzky.  
  • Po druhé, Quartz Box šetrí náklady: Dizajn tohto obalu umožňuje kompletné využitie oleja (99,9 %), aby ste za svoje peniaze dostali maximum a znížili objem odpadov. Na jednu prepravnú paletu sa zmestí o 20 % viac objemu, ako pri predchádzajúcich obaloch, čo znamená menší počet nákladných áut na cestách.  
  • Po tretie, Quartz Box pomáha prírode: Oproti predchádzajúcemu 20 l obalu obsahuje o 86 % menej plastov. Škatuľa je 100 % recyklovateľná. Po vyprázdnení krabice Quartz Box je možné kartón s vreckom ľahko zrovnať a zlikvidovať za zlomok nákladov oproti predchádzajúcemu obalu.

Pozrite sa na podrobnejšiu ponuku Quartz Boxu a vyskúšajte ho v praxi.

Quartz Box je zaujímavou alternatívou k existujúcim obalom a kanistrom. Spoločne s našimi šetrnými mazivami, ktoré znižujú CO2, otvárame autoservisom ďalšiu príležitosť, ako získať dlhodobo udržateľnú hodnotu pre zákazníkov, zamestnancov i najbližšie okolie.

 

Dátum vydania: 21. 4. 2022

Zaregistrujte sa pre odber NEWSLETTERU!

A získajte to najzaujímavejšie zo sveta TotalEnergies

PRÁVNE UPOZORNENIE

Chcem sa prihlásiť sa na odber Newslettera a potvrdzujem, že som sa zoznámil/a so Zásadami ochrany osobných údajov. Z odberu Newslettera je možné sa kedykoľvek odhlásiť tu alebo prostredníctvom odkazu v zaslanom Newsletteri.