Skip to content

TotalEnergies Lubrifiants a Inter Cars Capital Group predlžujú dlhodobú spoluprácu

Czosnów, 7. júna 2024 – Strategická spolupráca spoločností Inter Cars SA a TotalEnergies Lubrifiants bude pokračovať minimálne najbližších päť rokov. V Czosnówe neďaleko Varšavy podpísalo 7. júna 2024 vedenie oboch spoločností zmluvu, ktorou sa predlžuje doterajšia spolupráca na obdobie nasledujúcich niekoľkých rokov.

 

TotalEnergies, Inter Cars Capital Group, Maciej Oleksowicz, Jean Parizot, predĺženie spolupráce

Maciej Oleksowicz a Jean Parizot

 

Partnerstvo spoločností Inter Cars a TotalEnergies Lubrifiants má už dlhú tradíciu. Zozačiatku spoločnosti Inter Cars a TotalEnergies spolupracovali v jednotlivých krajinách na miestnej úrovni. V roku 2018 sa obe spoločnosti rozhodli posunúť vzájomnú spoluprácu o krok ďalej. V tom čase podpísali medzinárodnú dohodu, ktorá umožňovala spoločnú stratégiu na úrovni Európy. Výsledkom tejto stratégie bol dynamický rozvoj predaja a priama spolupráca na 13 európskych trhoch. Dnes je možné na základe tejto podpísanej dohody distribuovať hlavné výrobky TotalEnergies Lubrifiants na všetky trhy, na ktorých vykonáva spoločnosť Inter Cars Capital Group svoje obchodné aktivity.

„Toto partnerstvo je dôkazom vzájomnej dôvery a úsilia o dosiahnutie rovnakých cieľov. Sme presvedčení, že z predĺženia spolupráce budú mať úžitok obe strany a budeme vedieť ešte lepšie reagovať na potreby zákazníkov,“ vyjadril sa Maciej Oleksowicz, predseda predstavenstva Inter Cars SA.

„Silnou stránkou našej marketingovej spoločnosti poskytujúcej služby je, že máme pobočky vo všetkých krajinách, do ktorých spoločnosť Intercars rozširuje pôsobnosť. Preto môžeme prostredníctvom nášho širokého portfólia výrobkov a dostupnosťou našich predajných a marketingových tímov úzko podporovať spoločnosť Intercars,“ dodáva Jean Parizot, riaditeľ divízie Inland v TotalEnergies Lubrifiants.

 

logo TotalEnergies, logo Inter Cars Capital Group, spolupráca

 

O spoločnosti TotalEnergies Lubrifiants
TotalEnergies Lubrifiants je popredný svetový výrobca a predajca mazív. Má 42 výrobných závodov v rôznych krajinách a zamestnáva viac ako 5 800 ľudí v 160 krajinách. Divízia Lubricants spoločnosti TotalEnergies ponúka výrobky a služby, ktoré sú inovatívne, vysokokvalitné a šetrné k životnému prostrediu. Na ich vývoji vo výskumných a vývojových strediskách sa podieľa viac ako 130 výskumníkov. Táto divízia je hlavným partnerom spoločností, ktoré podnikajú v oblasti automobilov, lodí a priemyslu.

O spoločnosti TotalEnergies Marketing & Services
Segment marketingu a služieb spoločnosti TotalEnergies ponúka profesionálnym a súkromným zákazníkom širokú škálu výrobkov a služieb, ako sú výrobky z ropy, biopalivá, nabíjanie a súvisiace služby pre elektrické vozidlá, palivá pre cestnú a námornú dopravu, s cieľom podporiť ich mobilitu a pomôcť im znížiť uhlíkovú stopu. Každý deň navštívi niektorú z našich 16 000 čerpacích staníc v rôznych krajinách viac ako 8 miliónov zákazníkov. Ako štvrtý najväčší výrobca mazív na svete navrhujeme a predávame vysokovýkonné výrobky pre automobilový, priemyselný a lodný sektor. Počúvame našich B2B zákazníkov a snažíme sa im ponúknuť to najlepšie, preto využívame našich predajcov, medzinárodnú logistickú sieť a rôzne ponuky. Máme prevádzky v 107 krajinách, kde 31 000 našich zamestnancov stojí po boku našich zákazníkov.

O spoločnosti TotalEnergies
TotalEnergies je globálna energetická spoločnosť so širokým záberom. Vyrába a predáva energie v mnohých krajinách: olej a biopalivá, zemný plyn a zelené plyny, obnoviteľné zdroje a elektrickú energiu. Našich 105 000 zamestnancov je odhodlaných vyrábať energiu, ktorá je cenovo výhodnejšia, čistejšia, spoľahlivejšia a dostupnejšia čo najväčšiemu počtu zákazníkov. Spoločnosť TotalEnergies je aktívna vo viac ako 130 krajinách. Stredobodom jej projektov a aktivít je udržateľný vývoj na všetkých úrovniach, aby prispela k blahu ľudí.

O spoločnosti Inter Cars Capital Group
Inter Cars Capital Group je najväčším distribútorom náhradných dielov pre osobné a úžitkové vozidlá v strednej a východnej Európe. Pôsobí v 26 európskych krajinách a má vytvorenú predajnú sieť v 20 z nich. Spoločnosť TotalEnergies je svetovým lídrom na trhu s mazivami. Vyrába mimoriadne kvalitné mazivá, ktoré sa predávajú pod dvomi značkami: TotalEnergies a ELF. Sú známe svojou výnimočnou kvalitou a záväzkom k udržateľnosti.

 

Dátum vydania: 10. 7. 2024

 

Přečtěte si také:

Zaregistrujte sa pre odber NEWSLETTERU!

A získajte to najzaujímavejšie zo sveta TotalEnergies

PRÁVNE UPOZORNENIE

Chcem sa prihlásiť sa na odber Newslettera a potvrdzujem, že som sa zoznámil/a so Zásadami ochrany osobných údajov. Z odberu Newslettera je možné sa kedykoľvek odhlásiť tu alebo prostredníctvom odkazu v zaslanom Newsletteri.