Skip to content

FOTO & KVÍZ: Aké to je, keď sa stretnú ľudia z TotalEnergies?

V Maďarsku sa uskutočnil veľtrh AutoTech Future 2022 pre profesionálov aj fanúšikov automobilového priemyslu. A stálo to zato! Pozrite si fotografie, video a vyskúšajte si náš kvíz.

Influencerka Anita s návštevníkmi stánku TotalEnergies

V našej pozvánke sme vám sľubovali veľké veci. Aké to však bolo v skutočnosti? Ešte lepšie.

Na veľtrh AutoTech Future 2022 koncom apríla dorazilo do Budapešti počas dvoch dní rekordných 15 314 návštevníkov, ktorí  sa zoznámili s najnovšími trendami v automobilovom priemysle. Predstavila sa viac ako stovka značiek. Spoločnosť TotalEnergies bola medzi hlavnými vystavovateľmi a podporovateľmi podujatia.

Zatiaľ čo sobota bola určená aj pre širokú verejnosť vrátane rodín s deťmi, piatkový program patril výhradne profesionálom. Organizátorská spoločnosť Bárdi Autó zvážala špecialistov z odboru 60 autobusmi z celej krajiny.

A ako sme to videli našimi očami?

<img alt="AutoTech Future 2022" src="https://total-mc25-front-pad.damdy.com/ressources/media/secured/YTo2OntzOjc6ImNvdW50cnkiO047czo0OiJkYXRlIjtOO3M6MTM6Im9yaWdpbmFsTWVkaWEiO2k6MDtzOjQ6Il9pYWEiO2k6MDtzOjI6Il9nIjtpOjE2NTQwODc0ODQ7czozOiJfc3QiO3M6MTA6IjAxY2ZkYWM4ZjAiO30%3D/photo-70871-autotech-future-2022.jpg" /><br />

 

Stánok TotalEnergies s návštevníkmi

Stánok TotalEnergies nebolo možné prehliadnuť. Stál v centre diania, blízko hlavného pódia. Okoloidúci si mohli prehliadnuť a vyskúšať niekoľko noviniek a atrakcií. Poďme sa na ne postupne pozrieť a užiť si to ešte raz

 

Influencerka Anita sprevádza návštevníkov kvízom

Fanúšikovia si pri našom stánku overujú znalosti v interaktívnom kvíze, ktorým ich sprevádza Anita, influencerka v oblasti Fashion & Style. (O elektromobile v pozadí bude reč o chvíľu.)

 

Súťažiaci a influencerka Anita stoja pred interaktívnym kvízom

Účastníci práve odpovedajú na jednu z deviatich otázok, ktoré sa týkajú noviniek a výrobkov spoločnosti TotalEnergies. Kvíz si vyskúšalo až 800 odvážlivcov!

 

Súťažiaci a interaktívny kvíz TotalEnergies

Svoje vedomosti si môžete otestovať aj vy. Kvíz nájdete pod týmto článkom. Pokiaľ sledujete náš blog a pozorne si prečítate túto reportáž, máte šancu získať plný počet bodov hneď na prvý pokus. Podarí sa vám to?

 

Zástupkyňa TotalEnergies odovzdáva tašku s odmenou súťažiacemu

Absolventi kvízu si odnášajú domov malé darčeky, napríklad magnetické LED svietidlo Flashlight, prachovku do auta, želéové cukríky Energy, ceruzky alebo hrnčeky.

 

Vystavený elektromobil KIA EV6 obklopený tímom TotalEnergies

A sme pri asi najväčšom lákadle nášho stánku. Predstavujeme vám biely elektromobil KIA EV6. Pýši sa prvenstvom v prestížnej súťaži Auto roka 2022. Vozidlo, ktorého cena začína podľa aktuálnych cenníkov na sume 44 690 EUR, nám zapožičala Kia Hungary Kft. Ľudí stojacich pri aute vám predstavíme neskôr.

 

Vystavený elektromobil KIA EV6 zaparkovaný vedľa nabíjačky TotalEnergies

KIA EV6 je prvý výhradne elektrický crossover od juhokórejského výrobcu. Elektromobil s výkonom 325 koní sľubuje dojazd až 528 km. Dokáže zrýchliť z nuly na sto za 5,2 sekundy a najvyššia rýchlosť sa vyšplhá na 188 km/h. A vyzerá veľmi pekne, čo poviete?

 

Detail nabíjačky TotalEnergies určenej pre elektromobily

Tu vidíte jednu z nabíjacích staníc TotalEnergies. Písmená „A“ a „B“ na displeji naznačujú, že stanica dokáže obslúžiť dve autá naraz. KIA EV6 umožňuje veľmi rýchle nabíjanie s napätím 800 V, takže súpravu akumulátorov nabijete z 10 % na 80 % už za 18 minút. Na predĺženie dojazdu o 100 kilometrov stačí 4a pol minúty nabíjania. Využiť možno aj bežnejšie dobíjanie s napätím 400 V.

 

Detail nabíjačky TotalEnergies, na ktorej sa práve dobíja elektromobil

Veríme, že naše služby v oblasti elektromobility naďalej porastú a nabíjacie stanice od spoločnosti TotalEnergies čoskoro uvidíme v hojnejšom počte aj na Slovensku. Do roku 2025 chceme len v Európe vybudovať viac ako 150 000 nabíjačiek.

 

Detail banneru s olejmi Quartz pre elektromobily

V nadživotnej veľkosti práve vidíte prezentáciu nového produktového radu špeciálnych kvapalín EV Fluid. Tie sú určené pre hybridné a elektrické autá, motocykle, ťažké elektromobily a autobusy. V roku 2020 sa predalo viac ako 3 milióny elektromobilov, ich počet za rok vzrástol o 43 %. Sme radi, že kvapaliny EV Fluid podporujú čistejšiu mobilitu s ohľadom na životné prostredie a udržateľnosť.

 

Detail banneru predstavujúci technológie v olejoch Quartz

Nechýba ani zástupca tradičných motorových olejov značky Quartz. Naše motorové oleje poskytujú nadpriemernú ochranu motora a nižšiu spotrebu za dobrú cenu, čo sa prejavuje aj v testoch a hodnoteniach zákazníkov.

 

Detail stojana s obalmi Quartz Box

A tu ste svedkami veľkej premiéry nášho nového výrobku Quartz Box. Na fotke vidíte stojan so škatuľami na olej Quartz, časť inovatívneho riešenia pre šetrné skladovanie a prepravu motorových olejov. Ak by vás zaujímalo, ako manipulovať s kvapalinami vo vašej profesionálnej dielni jednoduchšie a udržateľnejšie, dajte nám vedieť.

 

Profesionáli sledujú technickú prednášku TotalEnergies

Profesionáli v automobilovom priemysle sledujú technickú prezentáciu, na ktorej sme odhalili najnovšie výrobky a novinky TotalEnergies. Možno práve teraz vysvetľujeme, prečo sa značka Total zmenila na TotalEnergies a prečo celosvetovo začíname ponúkať nielen klasické oleje do spaľovacích motorov, ale aj ďalšie čisté energie.

 

Stánok TotalEnergies obklopený mnohými návštevníkmi

Medzitým je pri našom stánku stále živo, vítame aj najmenších návštevníkov. Mimochodom, celý veľtrh sa odohrával na ploche 20 000 m2 a na príprave sa podieľalo viac ako 400 pracovníkov.

 

Zástupca TotalEnergies stojí pri autodráhe

Autodráha – naša ďalšia atrakcia, ktorá vám vyčarovala úsmev na perách. Záujemcovia s dušou pretekárov si skúšajú pilotovanie autíčok. Tí najlepší lámu svetové rekordy jazdou za hranicami svojich možností. K vážnym haváriám ani defektom podľa očitých svedkov našťastie nedošlo.

 

Všetci zástupcovia TotalEnergies stoja vedľa seba

A tu je dream tím TotalEnergies. Vždy plný energie a úsmevov.

(Junior Marketing Specialist), István Tóth (Senior Sales Rep Auto HU), Michal Pašek (Automotive Lubricants Manager CE HUB), Krisztián Los (Senior Sales Rep Auto HU), Karolína Steinbauer (Marketing Manager CE HUB), Vincent Leroy (Managing Director MD CE HUB), Tamás Fidler (Key Account Manager Auto HU), Petra Balga (Marketing Assistant), Balázs Bolyki (Head of Sales Lub Auto HU).

 

Riaditeľ oblasti strednej Európy Vincent Leroy hovorí s kolegami

Náš šéf Vincent Leroy (Managing Director MD CE HUB) počúva a komunikuje svoje vízie.

 

Tri členky marketingového tímu TotalEnergies

Naše kolegyne z marketingového tímu: Karolína Steinbauer, Petra Balga a Denisa Bucková. Ďakujeme, že aj vďaka vám možno TotalEnergies vidieť v tej najlepšej spoločnosti.

 

Zástupkyňa TotalEnergies odovzdáva tašky s odmenami návštevníkom

Ďakujeme všetkým návštevníkom AutoTech Future 2022, partnerom a zákazníkom. Radi vás uvidíme na ďalších podujatiach.

Aby vám nič dôležité neuniklo, sledujte náš blog o inováciách, našu facebookovú stránku alebo sa prihláste k odberu newslettera na stránkach TotalEnergies.

 

 

Vyskúšajte si náš kvíz, rovnako ako účastníci AutoTech Future:

(Správnych odpovedí môže byť viac. Správne výsledky nájdete nižšie.)

 

1. Čo všetko nájdete v našom stánku?

a) Závodnú dráhu Carrera

b) Elektromobil KIA

c) Automobilový simulátor

 

2. Z ktorej krajiny pochádza spoločnosť TotalEnergies?

a) Francúzsko

b) Nemecko

c) Holandsko

 

3. Akú značku motorových olejov odporúča TotalEnergies pre osobné autá?

a) Quartz

b) Rubia

c) Hi-Perf

 

4. Koľko litrov motorového oleja obsahuje naše riešenie Quartz Box?

a) 5 l

b) 20 l

c) 50 l

 

5. V ktorom roku chce TotalEnergies dosiahnuť nulové emisie uhlíka?

a) 2030

b) 2050

c) 2070

 

6. Ktoré z nasledujúcich energií patria do portfólia výrobkov TotalEnergies?

a) Ropa

b) Plyn

c) Elektrická energia

d) Vodík

e) Jadrová energia

f) Biomasa

g) Veterná energia

h) Slnečná energia

 

7. Koľko nabíjacích staníc pre elektromobily chce TotalEnergies nainštalovať v Európe do roku 2025?

a) 55 000

b) 80 000

c) 150 000

 

8. Ako najlepšie skontrolovať pravosť našich mazív?

a) Na výrobku je plomba

b) Pomocou QR kódu

c) Uvedené v popise výrobku

 

9. V ktorých mestách prevádzkuje TotalEnergies sieť na nabíjanie elektromobilov?

a) Paríž

b) Amsterdam

c) Brusel

d) Lisabon

e) Londýn

 

-----------------------------------------

Správne odpovede:

1. a), b); 2. a); 3. a); 4. b); 5. b); 6. a), b), c), d), f), g), h); 7. c); 8. b); 9. a), b), c), e)

 

Dátum vydania: 31. mája 2022

Zaregistrujte sa pre odber NEWSLETTERU!

A získajte to najzaujímavejšie zo sveta TotalEnergies

PRÁVNE UPOZORNENIE

Chcem sa prihlásiť sa na odber Newslettera a potvrdzujem, že som sa zoznámil/a so Zásadami ochrany osobných údajov. Z odberu Newslettera je možné sa kedykoľvek odhlásiť tu alebo prostredníctvom odkazu v zaslanom Newsletteri.