Skip to content

Budujeme nabíjacie stanice pre elektromobily po celom svete. Pozrite sa sami

Keď budete nabíjať svoj elektromobil, je pravdepodobné, že to bude na nabíjacej stanici s logom TotalEnergies.

Zákazníčka dobíja elektromobil na verejnej dobíjacej stanici TotalEnergies

 

Naše ciele v oblasti elektromobility nie sú malé: do roku 2025 plánujeme v Európe nainštalovať viac ako 150 000 nabíjacích staníc. Chceme sa stať jedným z najväčších prevádzkovateľov nabíjacích miest.

A sme na dobrej ceste. Od roku 2020 napríklad budujeme alebo už prevádzkujeme nabíjačky pre elektromobily v mnohých mestách po celom svete:

  • Amsterdam a okolie (22 000 nabíjacích staníc)
  • Antverpy (3 000)
  • Londýn (1 700)
  • Singapur (1 500)
  • Wu-chan (11 000)

Sme pripravení využiť naše skúsenosti s projektovaním, výstavbou a prevádzkou nabíjacích staníc pre elektromobily aj na Slovensku – pozrite si ponuku nabíjacích staníc TotalEnergies.

Ako to funguje v Belgicku?

V Belgicku sme významným hráčom v oblasti elektromobility. Prevádzkujeme nabíjacie stanice aj v Bruseli a nedávno sme získali zákazku v Gente na vybudovanie ďalších 800 verejných nabíjacích miest pre vodičov, ktorí si nemôžu nabíjať elektromobil na súkromnom nabíjacom mieste doma alebo v práci.

 

Zákazníčky využívajúce  súkromnú nabíjaciu stanicu TotalEnergies

 

Obyvatelia, podniky, taxislužby, služby zdieľania automobilov a iní motoristi v blízkosti svojich podnikov, pracovísk alebo domovov môžu požiadať o nabíjacie miesto priamo v Gente. Nové nabíjacie stanice v Gente budú zásobované 100 % elektrickou energiou z obnoviteľných zdrojov, ktorá sa vyrába vo veterných elektrárňach v Severnom mori pri belgickom pobreží.

Pozrite sa na video: Ako DHL využíva nabíjanie EV Charge od TotalEnergies

 

 

Vysokorýchlostné nabíjanie

V Belgicku tiež rozvíjame sieť vysokovýkonných nabíjacích stojanov na čerpacích staniciach a pokračujeme v inštalácii nabíjacích zariadení pre podniky a bežných vodičov v celej krajine.

Vo Francúzsku spoločnosť TotalEnergies vyčlení ročne až 200 miliónov eur na vybavenie viac ako 150 svojich čerpacích staníc na diaľniciach a rýchlostných cestách vysokovýkonnými nabíjacími stanicami pre elektromobily.

 

Zákazník pri vysokorýchlostnej nabíjačke elektromobilov TotalEnergies

 

V závislosti od typu vozidla môže 6 minút vysokorýchlostného nabíjania zabezpečiť dojazd 100 km a 80 % kapacity batérie za približne 20 minút nabíjania.

Spoločnosť TotalEnergies ponúka najmä vysokovýkonné nabíjačky s výkonom 175 kW a v budúcnosti bude zákazníkom poskytovať až 300 kW.

Ak vás téma elektromobility zaujíma, neváhajte si prezrieť našu ponuku nabíjacích staníc a kontaktujte nás.

Zaregistrujte sa pre odber NEWSLETTERU!

A získajte to najzaujímavejšie zo sveta TotalEnergies

PRÁVNE UPOZORNENIE

Chcem sa prihlásiť sa na odber Newslettera a potvrdzujem, že som sa zoznámil/a so Zásadami ochrany osobných údajov. Z odberu Newslettera je možné sa kedykoľvek odhlásiť tu alebo prostredníctvom odkazu v zaslanom Newsletteri.