Skip to content

AutoTech Future 2022: veľká akcia pre odborníkov aj fanúšikov áut

Aká je budúcnosť automobilového priemyslu? Odpoveď prináša akcia AutoTech Future, ktorá sa uskutoční koncom apríla 2022 v Budapešti. Patríme medzi hlavných partnerov akcie a prezradíme vám, aké prekvapenie chystáme.

Elektromobil sa nabíja na nabíjačke TotalEnergies

AutoTech Future je najväčšia akcia svojho druhu v Maďarsku. Tohtoročný tretí ročník sa koná
29.-30. apríla 2022. Prvý deň máte možnosť stretnúť sa so všetkými odborníkmi. Na druhý deň sa pripoja fanúšikovia a rodiny s deťmi. Posledného ročníka v roku 2019 – pred nástupom Covid-19 – sa zúčastnilo viac ako 14 000 návštevníkov a 120 značiek.

Ak chcete zažiť atmosféru, pozrite si video:

Na tohtoročnej prehliadke predstavia najnovšie produkty, služby a trendy svetové aj miestne značky.  Na ploche viac ako 20 000 m2 uvidíte viac ako 100 vystavených modelov, od najnovších elektromobilov až po pretekárske špeciály. Informácie o vstupenkách nájdete na webových stránkach organizátora.

Na čo sa môžete tešiť?

Piatok 29. apríla, 10:00-18:00: Pre pozvaných odborníkov

Prvý deň je určený výlučne pre pozvaných špecialistov a manažérov v tejto oblasti, mechanikov, predajcov, prevádzkovateľov garáží, predajní, parkovísk atď. Súčasťou budú odborné prednášky a workshopy.

 

Sobota 30. apríla, 10:00-18:00: Pre širokú verejnosť aj odborníkov

Sobotňajšia výstava je otvorená pre všetkých záujemcov, automobilových nadšencov, domácich majstrov a rodiny s deťmi. So vstupenkou toho veľa uvidíte a zažijete na vlastnej koži:

  • interaktívny zábavný program
  • športovú show, driftovací pretekársky kamión OXXO
  • výstavu špeciálnych vozidiel
  • živé koncerty a ohňovú show
  • program pre deti
  • tombolu a súťaže o ceny

A čo pre vás pripravuje spoločnosť TotalEnergies?

TotalEnergies je jednou z najvýznamnejších značiek, ktoré sa predstavia na AutoTech Future 2022. Sme radi, že ako jeden z hlavných sponzorov môžeme podporiť toto dôležité podujatie pre náš priemysel.

Náš stánok si určite nenechajte ujsť.

Spolu so supermoderným vozidlom Kia EV6 predstavíme najnovšiu nabíjaciu stanicu, ktorá je živým dôkazom našich služieb v oblasti elektromobility Ide o prvý čisto elektrický crossover juhokórejskej značky.

Logo TotalEnergies

Auto s fantastickým dizajnom zvíťazilo v súťaži Auto roka 2022 a vo videu sa môžete pozrieť, prečo:

Návštevníci výstavnej plochy s logom TotalEnergies budú tiež medzi prvými na svete, ktorí uvidia náš najčerstvejší produkt Quartz Box. O tomto revolučnom spôsobe balenia, prepravy a skladovania motorových olejov sme nedávno písali.

Návštevníci si môžu vyskúšať aj interaktívny kvíz a vyhrať zaujímavé ceny.

Budeme radi, ak nám napíšete, ako sa vám náš stánok páčil, alebo dáte „like“ našej stránke na Facebooku, aby vám neunikli žiadne ďalšie novinky.

 

Dátum vydania: 27. 4. 2022

Zaregistrujte sa pre odber NEWSLETTERU!

A získajte to najzaujímavejšie zo sveta TotalEnergies

PRÁVNE UPOZORNENIE

Chcem sa prihlásiť sa na odber Newslettera a potvrdzujem, že som sa zoznámil/a so Zásadami ochrany osobných údajov. Z odberu Newslettera je možné sa kedykoľvek odhlásiť tu alebo prostredníctvom odkazu v zaslanom Newsletteri.